|
| armastus | |
| | Autor | Teade |
---|
Spider364 Admin
Postituste arv : 242 Vanus : 38 Asukoht : Võru Feimi : 1 Registreerimise kuupäev : 09/01/2007
| Pealkiri: armastus 21.04.07 19:16 | |
| Panen ka midagi teema kohast:) Ma näen aga ei vaata. Ma lepin aga ei kaota. Ei m6tle Sinule, kuid silmad sulen, ometi unenäos Su juurde tulen.
Armastan päeva, kuid öösiti ärkan. Olen hajameelne aga k6ike märkan. Reegleid järgides neid purustan. K6ike mäletan, vahel iseennast unustan.
Olen tugev, kuid vajan Sind. Olen tuvi, vahel sinilind. Kallistan aga ei puutu. Olen muutlik, kuid ei muutu.
Joostes seisan paigal. Naeratades pisaraid peidan. Olen kerge aga r6hun. Tahan luua aga l6hun.
Olen eksinud, kuid Su leian. Lasen minna aga sydames hoian... Olen suur aga ometi väike. Olen kuu, kuid kõrvetan kui päike.
Olen vaikne aga räägin palju. Vahel näed mind, vahel mu varju... Ütlen hüvasti, kuid ei lähe. Olen liiga palju aga ikka veel vähe...
Olen harjumus millega Sa iial ei harju. Mul on valus aga ma ei karju. Koristan aga kõik on ikka sassis. Minus on müstikat rohkem kui kassis...
Ei ole ma igavik- olen vaid hetk. Ei ole sihtpunkt- olen Su retk. Olen päev, mil säravad tähed. Saadan Su ära, kuid ei taha, et lähed.
Ma andestan, kuid ei unusta, Ma haavan, kuid ei purusta. Tahan teada, kuid ei küsi. Olen vaid hetk, mis ei püsi.
Viimati muutis seda Spider364 (18.02.10 8:09). Kokku muudetud 2 korda | |
| | | swing
Postituste arv : 58 Feimi : 0 Registreerimise kuupäev : 22/04/2007
| Pealkiri: Re: armastus 22.04.07 11:15 | |
| Kui mind ükskord enam siin pole... Kui mind ükskord enam ei tule... Ei näe sa mu nime ekraanil Ei kuule mu häält sulle vastamas Kui valid mu numbri Kui vaatad mu pilti ja see on tuhmunud Ja silmad mis sealt vastu vaatavad On kauged ja võõrad Kui hüüad mu nime Ja sellele ei reageeri keegi Kui püüad meenutada möödunud tutvust Inimest kellele olid sa nii tähtis Nii vajalik Nii kallis Kui tunned hinges igatsust ja tühjust ise nüüd Siis tea - Mind enam siin pole Olen läinud Olen läinud siit kaugele ära Kuhugi kus mul nüüd hea Kuhugi kus pole seda valu Pole igatsust Sest sina ei tule sinna niipea veel järele... Kuhugi kus on palju minusuguseid Kes taga nutavad sinusuguseid Olen läinud... Lihtsalt... Ära... | |
| | | Spider364 Admin
Postituste arv : 242 Vanus : 38 Asukoht : Võru Feimi : 1 Registreerimise kuupäev : 09/01/2007
| Pealkiri: Re: armastus 22.04.07 15:21 | |
| Kõigel on kusagil algus, lõpp on kusagil ka. Kusagil süttimas valgus, teisal on kustunud ta. Kusagil päevatöö pingest keegi end puhkama seab. Kusagil keegi mu hingest kirjutab valusad read. | |
| | | Spider364 Admin
| Pealkiri: Re: armastus 22.04.07 15:24 | |
| Juba kaua ihkan valgust seda sinu seest ihkan valgust, algust osa sinu eluteest otsin kordumatut mõtet alusetut võlu kaalun kuratlikku võtet proovin, väga mõru vaikselt seidad, elus valgus tardunult. nii ilus hinges tean, sa karjud korduvalt. on valus Juba kaua ihkan valgust pärli tule seest palun rohkem selgust puhkend silmaveest | |
| | | Spider364 Admin
| Pealkiri: Re: armastus 22.04.07 15:25 | |
| See oli ühepoolne armastus, mu kallis. Sa ära küsi, miks- ses vastust ma ei tea. Ja kõik see vähene mis oli, tardub halliks vetevalliks... Ja meeldegi jääb minevik vaid ühel, vaid hingel kes nii uskus unistas, kes kilde kokku kleepis- oli pime kes eluleeki puhus, hoidis mäletas. Kuid tõde oli kõle- polnud valgust ja polnud soojust sellel võõral maal, ning liiga selgeks sai Su hingepeegel- umbrohtu pulstus vana räsit haav. Ja Sina polnud selles süüdi, ei olnud süüdi minagi... et purunema peavad mõned illusioonid, et südant sundida ei saa... Ma soovin Sulle elu, ilu, valgust... Ma soovin Sulle võite, armastust... et, ununeks mul allikas ja algus, et ma ei vaataks enam iial tagasi! Ehk siiski on Sul tore teada, et olid kellelgi nii hullult tähtis... Kuid ühepoolsel tundel pole vaja aega... ning sellest sünnib ainult taevatähti! | |
| | | Spider364 Admin
| Pealkiri: Re: armastus 22.04.07 16:06 | |
| sweet is your memory, dear is your name, deep in my heart, you always remain. | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: armastus 24.04.07 11:49 | |
| Sellest on saanud siis meie luulenurk |
| | | Spider364 Admin
| Pealkiri: Re: armastus 24.04.07 18:18 | |
| Selle pealkiri ongi luuletused:) | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: armastus 25.04.07 9:11 | |
| Lisame siis kah midagi nummit :
Armastus on see mis ära rikub Koolitee... |
| | | Spider364 Admin
| Pealkiri: Re: armastus 25.04.07 9:16 | |
| Need sõnad on täiesti õiged..Elu on seda tõestanud | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: armastus | |
| |
| | | | armastus | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |