Soovid, mis ei täitunud. Ja sa uskusid, et ta jääb, aga südamehääl, lasi lahti su käe. Kõik on mööduv, kuigi uskusid muud, sest elu pettis sind rängalt. Kuigi uskusid truult Ja sellepärast pole vaja enam tühiseid vigu. Me kõik teame, et elu on tühine vigur, et vihal puuduvad piirid. Sihtmärk silmapiiril, mille poole juba terve oma elu sa juba triivid. See on nagu unustamine, mis on võimatu, sest ta on su südames alati nagu mõistatused sellest elust, mis on läinud su kõrvalt. „Palun tule tagasi.“ sa sositad õrnalt kuigi tead, et mis läinud see läinud. ning ei tule tagasi, oma viga et ei näinud tema südant, mis oli sulle pühendatud. Vaid tühised sõnumid ja õlgadel raskust, Tunned ennast iga päev rohkem lööduna . Oli mis oli, kõik peab kunagi hõõguma. Mälestused, Soovid, mis ei täitunud. Vihkamine, Andestused, Aga nüüdseks kõik on lahkunud Mälestused, Soovid, mis ei täitunud. Vihkamine , Andestused, Aga nüüdseks kõik on lahkunud Ilus aeg oli siis, kui ma tundsin end hästi, kuid muutus sellest, kui mu juurest läksid. Olin pisike paharett ning muutunud sootuks Seisan enda ees pudeliga pool su Tänavatel pimedas lasen mööduda kõigel, lastes joogid kõrist alla kuni leidnud olen õige. Need keerulised sõlmed tuleb lahti mul sõlmida, Kõigist nendest kõrgustest tuleb edasi kõndida. Armidest haavatud, kuid kõik on mööduv. Häälest on kuulda, et olengi löödud. Kiirustades vahest, jättes seljataha kõik need mõttetud mõtted. Ei lõppe need hetked seesmised ootan, et saaksin tugevaks, saaksin õppida kõike ja kõiki lugema Asi mööduks siiski lihtsamalt tunduvalt, kui tead, et kõik on mööduv ja ei pea murduma Mälestused Soovid, mis ei täitunud Vihkamine Andestused Aga nüüdseks kõik on lahkunud Mälestused Soovid, mis ei täitunud Vihkamine Andestused Aga nüüdseks kõik on lahkunud