Spider364 Admin
Postituste arv : 242 Vanus : 38 Asukoht : Võru Feimi : 1 Registreerimise kuupäev : 09/01/2007
| Pealkiri: Waterboy - Kui mind ei ole Lyrics 07.02.13 22:20 | |
| sulle pühendan need read mida kohe kohe kuuled nõnda mahedad ja õrnad nagu soojad suve tuuled kui sa üksi juhtud olema ja makist seda kuuled siis tea kui see käib olen alati su juures see lugu on mu teisik mu verbaalne mina mu padjapüür mu tekikott mu voodilina kõik mida soovid kuid reaalselt ei saa ja üksindus lõpuks hakkab võtma maad see on mu asendaja kui mind läheduses pole kui telefon on väljas ja ma nii pea ei tule selili siis heida 3 mindiks silmad sule unusta probleemid meelest kustuta kõik mured parem kinni püüa suudlused mis saadan sulle ma läbi selle loo heli lainetena kinni püüa ka mu kallistused mis on sama head sama palju nägin vaeva et neist valmis teha read
ref: mind leiad sa siit kui mind läheduses pole mind leiad sa siit kui ma niipea ei tule mind leiad sa siit kui üksindus piinad siit leiad kui kurbus piinab
kuula mu häält nagu oleksin su kõrval ja suu huuli nõnda pehmelt silitaksin õrnalt aga kahjuks nõnda õrnalt et sa ei tunne mitte midagi kuid kui sa tunneksid siis vaja poleks ridagi see lugu olen mina iga sõna iga täht olen biidi külge kasvanud healoomuline vähk palju oleks öelda kuid sõnad need on pahad alati rivistuda nii nagu peaks nad ei taha kui täna olen rõõmus tunnen ennast nagu võlur sest selles laulus kasutasin ikka sitaks sõnu aga tegelt on mul üldse sulle sõnu palju vähem 3 ilusat sõna mis meelest eal ei lähe kui praegu on päev siis tea et kohe tulen kui õhtu on käes ära silmi veel sule unelauluna ma ööd sulle soovima tulen head ööd kallis ja näe mind ikka unes
ref: mind leiad sa siit kui mind läheduses pole mind leiad sa siit kui ma niipea ei tule mind leiad sa siit kui üksindus piinab siit leiad kui kurbus piinab (2x)
kui mind lähedses pole kui ma niipea ei tule kui üksindus piinab kui kurbus piirab kui mind läheudses pole kui ma niipea ei tule kui üksindus piinab kui kurbus piirab | |
|